Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Универсален чадър за количка Mix&Match- Mamas&Papas

Цена без оскп. 74.00 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР
вноски 3
JET CREDIT 27.87 лв. на мес. 83.61 лв. 24.96% 109.63% Избери

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Универсален чадър за количка Mix&Match- Mamas&Papas

MBMP-MIX&WATCH

 

74.00 лв.

Универсален помощник със стил през летните дни от Mamas&Papas!

  • Регулируемо въртене за да осигури максимална защита за вашето дете;
  • Плат койтo защитава от UV лъчи(50+);
  • Адаптиран захват да пасва на всички модели колички Mamas &Papas;

 

Mamas&Papas
0+ месеца

Няма намерени мнения

Видео за продукта

 

За Mamas&Papas ( виж всички чадъри Mamas&Papas, виж всички продукти Mamas&Papas )

Mamas&Papas е английска компания, създадена през 1981 г. в Хъдърсфийлд от италианците Луиза и Дейвид Стачети. От самото си създаване, марката съчетава английското качество и прецизност с италианския дизайн и стил. Mamas&Papas е лидер в иновациите и производството на качествени продуки и аксесоари за отглеждането на бебето.

Днес дъщерите на основателите на компанията управляват над 37 магазина и над 100 специално подбрани дистрибутори, а марката Mamas&Papas очарова нови и нови майки и татковци със своето качество, стил и дизайн и иновации.

 

Виж още

               
 

За Чадъри

Чадърите за колички са не само красив аксесоар, но и доста практичен такъв. Понякога времето може да бъде непредвидимо, но това не означава, че ще ни изненада. Няма как! Независимо дали ще бъде Слънчо, или пък някой сърдит облак, Вашето бебе няма да усети и ще продължи да спи дълбоко на чисто въздух :) Вижте дали чадърът е направен за Вашия модел количка и осигурете комфорт и спокойствие на детето.

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

  • Brand: Mamas&Papas
  • Възраст: 0+ месеца
Виж всички