Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Тротинетки - Smoby

Френската Smoby е диаманта в короната на Simba Dickie Group - една от най-големите компании в света на играчките. Самият факт, че устояват на натиска на азиатските производители без да правят компромиси с качеството на материалите, които използват.
 
Произвеждат се в ултрамодерни фабрики при изключително високи нива на енергийна ефективност. Екип от специалисти проектира до най-малкия детайл всеки един продукт, така че децата да са като едно цяло с любимата си играчка.
 
Ключовите думи за компанията са качество, ергономичен дизайн, удобство и абсолютна безопасност. В портфолиото на Smoby има приказни къщи за игра, пързалки за най-бързите, стилни триколки, детски кухни за бъдещи шефове, работилници за сръчковците и много, много други продуктови групи.

Бързи, смели, сръчни и съобразителни... И усмихнати по време на цялата игра с най-готината детска тротинетка. Тук ще откриете детски тротинетки с две или три колела, удобни, но и здрави (дървени, алуминиеви, метални и електрически тротинетки), с иновативен и впечатляващ дизайн. Няма дете на света, което да не пожелае тези красавици.

Виж още