Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Триколки - Wishbone

Wishbone е американско-новозеландско семейно студио за дизайн на детски колела и колички,  създадено от индустриалния дизайнер Ричард Уишбон и неговата съпруга Джени Макълвър. Първоначално започнали в малкия си нюйоркски апартамент през 2005 г, днес те продават своите невероятни велосипеди и колички в САЩ, Европа, Нова Зеландия , Австралия.  Проектирани с много любов, детски спомени и стил, велосипедите и количките на Wishbone са идеалния начин да предадете на Вашето дете спомените от своето детство. 

Когато детето проходи то иска да тества много неща. Триколките в Охобохо ще спомогнат за развитието на кординацията и обучението на вашето дете. Някои триколки са снабдени с премахваща се дръжка за родители, така когато детето порасне ще може да бъде самостоятелно в игрите с любимото му превозно средство. Предлагат се различни видове триколки от водещи производители. Всички триколки са с гаранция от 1 до 12 месеца.

Виж още