Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Триколки - Italtrike

Италианската марка Italtrike е лидер в производството на детски колела и триколки повече от 25 години. От марката винаги залагат на иновативност, практичност и красив дизайн. Italtrike също така са водещ производител на образователни триколки за детски градини, детски ясли и училища, като продуктите им с учебна цел подготвят и обучават децата за опасностите на пътя и правилата на пресичане и шофиране.

Когато детето проходи то иска да тества много неща. Триколките в Охобохо ще спомогнат за развитието на кординацията и обучението на вашето дете. Някои триколки са снабдени с премахваща се дръжка за родители, така когато детето порасне ще може да бъде самостоятелно в игрите с любимото му превозно средство. Предлагат се различни видове триколки от водещи производители. Всички триколки са с гаранция от 1 до 12 месеца.

Виж още