Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Триколки - Injusa

Историята на испанската компания INJUSA започва още миналия век.  Компанията е създадена през далечната 1950 г, като преди това е произвеждала дървени играчки. В момента INJUSA има огромно производство и продукти отговарящи на всички европейски стандарти и изисквания за безопасност. Injusa държи лицензи и има права да произвежда под търговски марки като: Spiderman, Disney, Hello Kitty, Scooby Doo, Mickey Mouse и др.

Компанията произвежда: детски триколки, акумулаторни моторчета и коли, колела и други детски стоки.

Когато детето проходи то иска да тества много неща. Триколките в Охобохо ще спомогнат за развитието на кординацията и обучението на вашето дете. Някои триколки са снабдени с премахваща се дръжка за родители, така когато детето порасне ще може да бъде самостоятелно в игрите с любимото му превозно средство. Предлагат се различни видове триколки от водещи производители. Всички триколки са с гаранция от 1 до 12 месеца.

Виж още