Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Накрайник помпа за кърма - Medela

Цена без оскп. 9.00 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Накрайник помпа за кърма - Medela

SM-BREASTSHILDS

 

9.00 лв.

+

Накрайник Твърд Breasthield Резервна Част - Medela

  • размер S-21мм;
  • размер M-24мм
  • рзмер  L-27мм
  • размер XL-30мм

 

Medela

Няма намерени мнения

Видео за продукта

 

За Medela ( виж всички помпи за кърма Medela, виж всички продукти Medela )

Основана през 1961г. в Швейцария, Medela има дистрибуторска мрежа в над 90 страни. Тя осигурява най-технологично напредналите, висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмещи майки по целия свят. Medela е единствената компания разработваща продуктите си на базата на изследвания от водещи световни експерти по кърмене. В резултат на това помпите на Medela са избор номер едно на майките,здравните специалисти и здравните заведения в света, включително и на 80% от болниците в САЩ.

Виж още

               
 

За Помпи за кърма

Каква помпа за кърма да купите ли? Тук ще намерите богат асортимент от ръчни (механични) и електрически помпи за кърма на голям брой производители. Ако вече сте направили коя ще бъде най-удобната за вас, може да разгледате на спокойствие всеки един модел, описан със своите предимства и характеристики.

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

  • Brand: Medela
Виж всички