Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Колела, коли, триколки и шейни - Dino Bikes

Dino Bikes е италианска компания, произвеждаща детски колела за балансиране и велосипеди. Създадена е през 1920г като семеен бизнес, а в основата на производството стоят три основни принципа - качество, безопасност на продуктите и гъвкавост в процеса на производство. Бързо семейният бизнес се превръща в разрастваща се компания, която гарантира високо качество и безопасност, а същевременно и модерен дизайн. Безопасността на продуктите се тества от известни европейски лаборатории – „Pourquery Laboratoires“ във Франция и „TüV Rheinland“ в Германия. Марката Dino Bikes предлага разнообразие от колела за деца на възраст от 2 до 14 години. Мотото на компанията е „Децата на седалката трябва да са щастливи и в безопасност".

 

 

Това, което не трябва да правите е да разглеждате тази секция на OhoBoho.net в компанията на детето ви, защото ще се наложи да отговаряте на въпроса: "Защо не мога да имам всичко тук?" :) Нашите детски колела, детски коли, триколки и детски шейни радват 100-ци деца. Многообразието ще завърти и вашите глави, но когато знаете какво търсите изборът ще бъде гарантирано винаги възможен.

Виж още
           
           
           
           
           
           
           

Ревюта

Няма намерени мнения