Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни
Няма намерени продукти в тази категория.

Интерактивни играчки - Zapf Creation

Zapf Creation е немска компания за играчки, създадена през 1932 г. в градчето Рьодентал, провинция Бавария, Германия. Основатели на компанията са семейство Роза и Макс Запф.

От самото начало фирмата се старае да създава качествени интерактивни детски играчки, развиващи въображението на децата и подомагащи развитието им. 

Интерактивните кукли от сериите Baby Born, Baby Anabel, Chou Chou са познати по цял свят и са любими на милиони деца. 

Ако детето е още малко, за да си има собствено истинско кученце или коте, със сигурност огромна радост ще му доставите, когато му подарите интерактивно животинче, което се движи и на всичко отгоре изпълнява куп команди :) Да ви запознаем, например, с Chi Chi Love :), което освен, че е много сладко ще ви накара да ахнете, когато разберете, че е и много послушно. То сяда, става, танцува и прави куп други неща по ваше желание :) Запознайте се и с другите интерактивни играчки в тази секция на OhoBoho.net.

Виж още

Няма продукти в този раздел. Очаквайте Скоро!

Ревюта

Няма намерени мнения