Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Интерактивни играчки - Moose Toys

Moose ToysMoose Toys

Moose на български преведено 'лос' е австралийска компания за играчки основана през 1985 г. Компанията е базирана в Мелбърн и след 2000 година благодарение на своите нови продукти става една от лидерите на австралийския пазар и не само. С редица награди като играчка на годината марката е винаги актуална а продуктите и са наистина свежи. До момента компанията е произвела над 65 милиона играчки за целият свят.

Ако детето е още малко, за да си има собствено истинско кученце или коте, със сигурност огромна радост ще му доставите, когато му подарите интерактивно животинче, което се движи и на всичко отгоре изпълнява куп команди :) Да ви запознаем, например, с Chi Chi Love :), което освен, че е много сладко ще ви накара да ахнете, когато разберете, че е и много послушно. То сяда, става, танцува и прави куп други неща по ваше желание :) Запознайте се и с другите интерактивни играчки в тази секция на OhoBoho.net.

Виж още

Ревюта

Няма намерени мнения