Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Играчки за баня - Little Tikes

Little Tikes е мултинационална компания създадена през 1970 година. Компанията е производител на висококачествени детски продукти. През ноември 2006г. Little Tikes става част от MGA Entertainment - лидер в семейните забавления. Little Tikes произвеждат своите продукти в Охайо. Компанията е един от най-големите производители на играчки за навън. Техните къщи за игра, люлки и парзалки са любими на много родители и деца по целия свят. Те са здрави, издържливи и гарантират дълги часове забава.

Превърнете къпането в празник с умни и безумни, но винаги смешни играчки за баня - патета, рибки, кораби и др. Всички тези плаващи животинки, различни по големина, ще правят компания на децата и ще ги разсейват успешно, докато вие необезпокоявани от бебешки плач и сълзи ще си вършите родителските задължения, свързани с хигиената. 

Виж още

Ревюта

Няма намерени мнения