Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Ecoiffier

Ecoiffier e страхотна френска компания с мисия да доставя радост на малчугани от всички възрасти. Скъпи родители, казахме деца! Оставете играчките на мястото им :) Ако искате децата ви да се обучават, докато са улисани в игра, играчките на Ecoiffier са един прекрасен избор.

С блокчетата децата ще развият разбиране за света, моторна координация и пространствена ориентация. Това е страхотно, нали? Различните кутии за сортиране неусетно ще ги научат да боравят с обеми и количество. Комбинирайки различни цветове и форми, дребосъците ще имат въможността да покажат фантазиите си.

И когато видите как порастват пред очите ви, светът на възрастните ще им се стори много-много по-достъпен с добре измислените комплекти от кухни, сетове за хранене и работни тезгяхи . . . Няма да се усетите как скоро някой ще започне да ви помага в кухнята или на татко с ремонтите.

Цялата гама продукти на Ecoiffier е изработена от висококачествена пластмаса- здраваи безопасна!