Доставка

 

  • Безплатна доставка (За поръчки над 49.99 лв)
  • 3.90лв - За поръчки под 50лв


Срок за доставка

​Обикновено когато стоката е на склад срока за доставка е 1-3 работни дни. Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от страната или от чужбина ще бъдете уведомен по телефона или имейл за срока на доставка. Стойността на пратката се заплаща на куриера при доставка. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 19 часа, както и в събота до 14 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента с конкретен час за изпълнение, като услугата сезаплаща допълнително и струва 10лв.

Доставката се извършва до адрес чрез наш транспорт или куриерска фирма LEO EXPRESS или SPEEDY, като клиента няма право да избира друг куриер. 

 

Информация за връщане

Закупена стока може да бъде върната в срок от 15 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връщане на стока използвайте формата за рекламация. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

ВАЖНО: Не се приема връщане на: басейни, и надуваеми изделия които са сглобени, напълнени с въздух и/или с вода, детски площадки, които са разпробити и монтирани и всички продукти, които не могат да се приведат във вида в който са получени.

ВАЖНО: Ако стоката не е налична, ще бъдете информирани по имейл или телефон за това. Ние не можем да гарантираме наличноста на стоката към момента на поръчката.

Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!