Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Доставка

 

  • Безплатна доставка (За поръчки над 80 лв)
  • 4.90лв - За поръчки под 80лв


Срок за доставка

​Обикновено когато стоката е на склад срока за доставка е 1-3 работни дни. Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от страната или от чужбина ще бъдете уведомен по телефона или имейл за срока на доставка. Стойността на пратката се заплаща на куриера при доставка. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 19 часа, както и в събота до 14 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента с конкретен час за изпълнение, като услугата сезаплаща допълнително и струва 10лв.

Доставката се извършва до адрес чрез наш транспорт или куриерска фирма LEO EXPRESS или SPEEDY.

Начин на доставка различен от гореописаните, както и избор на куриерска фирма от клиента не е възможно. Системата на Охо Бохо е автоматизирана и сама избира метод на доставка спрямо зададените параметри на продуктите, техния размер и тегло с цел оптимизация на работния процес и възможно най-бърза доставка.

 

Информация за връщане

Закупена стока може да бъде върната в срок от 15 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връщане на стока използвайте формата за рекламация. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

ВАЖНО: Не се приема връщане на: басейни, и надуваеми изделия които са сглобени, напълнени с въздух и/или с вода, детски площадки, които са разпробити и монтирани и всички продукти, които не могат да се приведат във вида в който са получени.

ВАЖНО: ОхоБохо не може да гарантира наличноста на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. Ако бихме могли да доставим стоката по поръчка ще ви информираме за срока на доставка на имейла посочен в заявката.

Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!