Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Детска интерактивна дъска - Smoby

Цена без оскп. 61.90 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР
вноски 3
JET CREDIT 23.67 лв. на мес. 71.00 лв. 25.03% 130.12% Избери

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Детска интерактивна дъска - Smoby

SIM/Sm-7600110413

Момиче, Момче, Възраст (над г.): 1+ г., Smoby


 

61.90 лв.

+

Ранно учебно табло, което може да се монтира върху леглото на детето.

Характеристики:

  • Перфектно за будене на бебето благодарение на светлината и музиката;
  • Спомага за опознаването на цветовете;
  • На гърба на дъската бебето може да направи първите си рисунки.
Smoby
1+ години

Възраст и пол

1+ г.
  • Момиче
  • Момче

Видео за продукта

 

За Smoby ( виж всички интерактивни играчки Smoby, виж всички продукти Smoby )

Френската Smoby е диаманта в короната на Simba Dickie Group - една от най-големите компании в света на играчките. Самият факт, че устояват на натиска на азиатските производители без да правят компромиси с качеството на материалите, които използват.
 
Произвеждат се в ултрамодерни фабрики при изключително високи нива на енергийна ефективност. Екип от специалисти проектира до най-малкия детайл всеки един продукт, така че децата да са като едно цяло с любимата си играчка.
 
Ключовите думи за компанията са качество, ергономичен дизайн, удобство и абсолютна безопасност. В портфолиото на Smoby има приказни къщи за игра, пързалки за най-бързите, стилни триколки, детски кухни за бъдещи шефове, работилници за сръчковците и много, много други продуктови групи.

Виж още

               
 

За Интерактивни играчки

Ако детето е още малко, за да си има собствено истинско кученце или коте, със сигурност огромна радост ще му доставите, когато му подарите интерактивно животинче, което се движи и на всичко отгоре изпълнява куп команди :) Да ви запознаем, например, с Chi Chi Love :), което освен, че е много сладко ще ви накара да ахнете, когато разберете, че е и много послушно. То сяда, става, танцува и прави куп други неща по ваше желание :) Запознайте се и с другите интерактивни играчки в тази секция на OhoBoho.net.

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

  • Пол: Момиче, Момче
  • Възраст (над г.): 1
  • Brand: Smoby
  • Възраст: 1+ години
Виж всички