Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Детски конструктор Mickey Mouse Камион с две фигури - Clementoni

Цена без оскп. 39.90 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР
вноски 3
JET CREDIT 16.03 лв. на мес. 48.08 лв. 25.09% 212.1% Избери

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Детски конструктор Mickey Mouse Камион с две фигури - Clementoni

FT/IMP-14792

Момиче, Момче, Възраст (над г.): 0.9+ г., Clementoni


 

39.90 лв.

+

Дeтcкитe кoнcтpyктopи зa нaй-мaлкитe дeцa "Clemmy" пpидpyжaвaт дeтeтo пpeз вceки eтaп oт пъpвoнaчaлнoтo мy paзвитиe, кaтo мy пoмaгaт дa зacили cpъчнocттa и yмeниятa cи зa нaблюдeниe. 
Kaчecтвoтo нa мaтepиaлитe гapaнтиpa бeзoпacнocт, a цвeтoвeтe лecнo зaинтpигyвaт дeтeтo. 
Koнcтpyктopитe ca изpaбoтeни oт мeки плacтмacи c индивидyaлнa фopмa и дизaйн, бeз ocтpи pъбчeтa, тe ca пoдxoдящи и зa нaй-мaлкитe дeцa.


Характеристики:

 • Детски комплект - сортер камион с блокчета;
 • Помага за развитието на фината моторика, двигателните умения и координацията око-ръка;
 • Ярките помагат за стимулирането на сетивата на детето.
 • Размери: 18.5 x 28 x 24.5 см.
 • Подходящо за деца над 9 месеца.
Clementoni
(?)
Clemmy

Възраст и пол

0.9+ г.
 • Момиче
 • Момче

Видео за продукта

 

За Серията Clemmy ( виж всички други конструктори Clemmy, виж всички продукти Clemmy )

Clemmy е серията за най- малките от Clementoni. Развива сръчност, моторни умения и други умения, подходящи за описаната на всяка кутия възраст.

За Clementoni ( виж всички други конструктори Clementoni, виж всички продукти Clementoni )

Clementoni е италианска марка компания и марка за играчки основана от Mario Clementoni преди повече от 40 години. Клементони е създал първата си играчка още когато е бил на 20 години и от тогава до сега марката се е утвърдила като една от най-успешните брандове в световен мащаб. Първия хит на марката е играчката Superkid, която за 1 година става популярна сред децата в целия свят. Clementoni произвежда играчки по лицензи на Дисни също така има няколко свои популярни серии като Cl. Baby и ComputerKid.

Виж още

               
 

За Други конструктори

Няма по-добре измислена играчка за развитието на сръчността и съобразителността на вашето дете в периодите от време, когато то остане у дома без своите приятели. Предлагаме невероятен избор из между 100-ци конструктори на всякаква тематика, за деца на всякаква възраст от лидерите в тази категория играчки – Eichorn, Ecoiffier и много други. Вижте как децата сами и с усмивка на лице строят цели замъци, космически кораби, писти или обществени сгради. И колко много са щастливи, когато всичко е готово, защото тогавa играта тепърва започва :)

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

 • Пол: Момиче, Момче
 • Възраст (над г.): 0.9
 • Brand: Clementoni
 • Серия: Clemmy
Виж всички