Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Чадър за детски колички - ABC Design

Цена без оскп. 50.00 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР
вноски 3
JET CREDIT 19.53 лв. на мес. 58.60 лв. 25.15% 162.26% Избери

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Чадър за детски колички - ABC Design

ABC-ABCCHA014

ABC Design, Гаранция: 12мес.


 

50.00 лв.

+
Чадърче за колички ABC Design и съответно техните модели, описани като имена на цветовете. Монтира се много лесно и предпазва от слънцето благодарение на UV защитата.
 
Характеристики:
  • UV защита UPF 50+
  • Лесен монтаж
  • Диаметър около 60см.
ABC Design
12мес.

Няма намерени мнения

Видео за продукта

 

За ABC Design ( виж всички чадъри ABC Design, виж всички продукти ABC Design )

ABC Design е Немска фирма произвеждаща бебешки стоки, колички, столчета за кола, столчета за хранене и аксесоари. Тя се отличава с иновативния дизайн на продуктите си, като в същото време те са изключително функционални, здрави и максимално безопасни. Марката е любима на много майки по света. Немското качество на продуктите е гарантирано със различни сертификати. Много от продуктите на фирмата са печелили награди, сред който: "сребърен Best Baby & Infant Product Award", "iF product design award", дизайнерски награди в Германия, златни медали в Москва и много други. ABC Design казват, че техният лайтмотив е чрез висококачествените си продукти да спечелят клиентите.

Виж още

               
 

За Чадъри

Чадърите за колички са не само красив аксесоар, но и доста практичен такъв. Понякога времето може да бъде непредвидимо, но това не означава, че ще ни изненада. Няма как! Независимо дали ще бъде Слънчо, или пък някой сърдит облак, Вашето бебе няма да усети и ще продължи да спи дълбоко на чисто въздух :) Вижте дали чадърът е направен за Вашия модел количка и осигурете комфорт и спокойствие на детето.

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

  • Brand: ABC Design
  • Гаранция: 12
Виж всички