Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Блог

Разговор за диастазата с Ваня Висарионова - Ohoboho Среща S01E04

November 7, 2018 Новини

"Ohoboho.net Среща Епизод 4✌️" започна. Днес ще ви срещнем с Vanya Visarionova, като с Nevena ще си поговорят за дългосрочното и ефективно възстановяването след раждане, за диастазата и правилната стойка. 

Прочети още

Интерактивни кукли от Zapf Creation

November 16, 2015 Новини

Представяме ви чудесните интерактивни кукли на немската компания Zaph Creation. 

Създадени с много любов, те имат много и разнообразни функции, които развиват детското въображение, и имитират поведението на бебета. 

Вижте сериите Baby Born, Baby Anabel, Chou Chou и други и изберете подарък за Вашето дете.

Сега и с 5% отстъпка до 31.12.2015


Швейцарските тротинетки Micro вече са при нас!

October 23, 2015 Новини

 

Имаме удоволствието да ви представим тротинетките на реномираната швейцарска компания Micro.

Прочети още

Седмица на марките на Moni и Cangaroo в Ohoboho.net

May 8, 2015 Новини

Скъпи приятели, от 8-ми май до 17-ти май всички продукити от марките на Moni - Cangaroo, Pilsan, Injusa, Mochtoys и Byox ще бъдат с намаление от -10%!

Прочети още

Решения за добрия сън на децата от раждане до 5 годинки

December 5, 2014 Интересно

Добре отпочиналото бебе е щастливо бебе. Щастливото бебе - щастлив родител. Имате ли колебания с избора на перфектното решение за сън на детето? Ние ще Ви помогнем :)

Прочети още

Седемте принципа на доброто хранене по време на бременност

November 25, 2014 Интересно

Настройте добре диетата ви - дори, ако вече се храните добре

Почти всички бременни жени се нуждаят от повече протеин, повече от определени витамини и минерали като фолиева киселина и желязо, и повече калций, и повече калории (енергия). Ако досега не сте се хранили добре, хапването на по-хранителни неща е едно най-добрите неща, които може да направите за здравето на бебето..

Прочети още

Шакира стартира своя серия играчки с Fisher Price

October 30, 2014 Новини

Поп звездата Шакира е стартирала работа с Fisher Price и е създала 6 цветни бебешки играчки за серията на компанията First Steps. 

От друга страна самите Fisher Price са дългогодишни партниори на звездата и спонсорират нейната фондация Barefoot, която помага от години за развитието на деца в бедни райони и това заслужава адмирации.

Прочети още

Кои играчки са полезни за физическото развитие на детето ми?

August 12, 2014 Охо Бохо Помощ при избор

Светът на играчките е пълен с безкрайни възможнсти за приключения. Кои обаче са по-добрият избор за детето е друг въпрос. Зависи не само от възрастта и пола, но и от резултата, който искаме да постигнем. Различните играчки стимулират растежа на тялото и развитието на мозъка по различни начини. Много са вариантите за бягство от скуката - нека изберем най-забавния и същевременно най-полезен.

Прочети още

Кои неща "за първи път" не успяваме да забележим, докато детето расте?

August 8, 2014 Интересно

Всички знаем кога децата трябва да се изправят, ходят, говорят и вземат шофьорска книжка :) Но знаете ли нещо за другите важни "за първи път", не толкова популярни. Ето 7 важни събития, които си заслужават вниманието.

Прочети още

Какво да подарим на новороденото бебче?

August 7, 2014 Помощ при избор

Какъв по-добър повод за празнуване от раждането на бебе? Разбира се, заедно с празника идва и моментът за даване на подаръци. Дали избирате от класиката - бебешеки дрешки, чаршафи и завивки или просто нещо за спомен ,- или нещо по-креативно, новият гражданин на света ще бъде доволен, въпреки че няма да може да изкаже благодарността си лично :)

Прочети още