Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Лизингови схеми за: Биберони силиконови резервни S 2 бр - Medela

Цена без оскп. 12.00 лв.
Профил Вноска Обща стойност ГЛП ГПР

*Еднократна такса от 6.50лв (само при одобрение) е включена в калкулацията

Изплащане на вноски с онлайн кредит от
Биберони силиконови резервни S 2 бр - Medela

SM-200.0601

 

12.00 лв.

+
Дизайнът на биберона предразполага към пълноценно хранене, тъй като ограничава пропускането на голямо количество храна. По този начин храненето става и по-безопасно!
 
Характерситики
  • Бибероните Medela са изработени от висококачествен силикон, с форма наподобяваща максимално на гърда;
  • Напълно безопасно за здравето за децата - не съдържат бисфенол А и други опасни за здравето вещества; 
  • Лесни за почистване.
 
В комплекта ще намерите
  • 2 бр. силиконови биберона, размер S, за деца от 0 до 3 месеца, в удобна за съхранение кутия;
Medela

Няма намерени мнения

Видео за продукта

 

За Medela ( виж всички биберони Medela, виж всички продукти Medela )

Основана през 1961г. в Швейцария, Medela има дистрибуторска мрежа в над 90 страни. Тя осигурява най-технологично напредналите, висококачествени помпи за кърма и аксесоари за кърмещи майки по целия свят. Medela е единствената компания разработваща продуктите си на базата на изследвания от водещи световни експерти по кърмене. В резултат на това помпите на Medela са избор номер едно на майките,здравните специалисти и здравните заведения в света, включително и на 80% от болниците в САЩ.

Виж още

       
 

За Биберони

Голямо разнообразие от силиконови биберони за всяко бебе при всяко хранене. Бибероните са изработени от мек и нежен силикон, материал допринасящ за това бебето да се храни здравословно и активно. Биберони, подходящи и за новородени, с дизайн, който напомня за естествените форми на майчината гърда за насърчаване естественото хранене без прекъсване. Биберони, които са чудесно решение в периода на преход от кърмене към хранене с шише.

ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. При възможност да доставим стоката по поръчка ще бъдете информирани за срока на доставка чрез електронно съобщение на имейла посочен в заявката или регистрацията.

Основни характеристики

  • Brand: Medela
Виж всички