Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Акумулаторни коли - Razor

От първия ден от своето съществуване, марката Razor е фокусирана в предлагането на своя опит за "езда", съчетаващ най-добрите съвременни технологии, висококачествени материали и иновации за да достави и изработи продукти, отговарящи на съвременния начин на игра.

Основана през 2000г. Razor много бързо се превръща в основа на американската култура със разпространението на първата си класическа тротинетка/скутер, който и до днес остава бестселър не само в Щатите но и във Великобритания.

В каталога ни ще намерите широка гама акумулаторни коли и за най-взискателните деца. Мечтата на всяко дете е да бъде шофьор като тати и мама, а с тези коли той ще се учи още от малък докато се забавлява в парка или градината. Предлагаме акумулаторни коли с различни размери и капацитети на батерията. Всички коли са характеризирани по функции.

Всички коли са с включен акумулатор и зарядно устройство. Акумулаторните коли са със затворен под.

Виж още