Внимание В този сайт използваме бисквитки за да предоставим най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки Вие се съгласявате с това. OK | Политика и настройки | Лични данни

Акумулаторни коли - Jou Auto

Да се разберем от сега! Ако татко иска да кара същият Мерцедес като мен, ще трябва да се потруди малко по-усърдно. Акумулаторните коли на Jou Auto не са за всеки татко - това са играчките на малките мъже :) Тази претенциозна колекция ще задоволи и най-взискателните малки шофьори. Леки коли или джипове, Мерецдес, БМВ или Ферари - всичко е въпрос на вкус, не на възможности :) Лицензирани автомобили с клаксон, ключ за запалване, родителски контрол и звук на двигател. Прекарайте спокойни мигове в паркове и градинки, докато малчуганите се забавляват като ГОЛЕМИТЕ!

В каталога ни ще намерите широка гама акумулаторни коли и за най-взискателните деца. Мечтата на всяко дете е да бъде шофьор като тати и мама, а с тези коли той ще се учи още от малък докато се забавлява в парка или градината. Предлагаме акумулаторни коли с различни размери и капацитети на батерията. Всички коли са характеризирани по функции.

Всички коли са с включен акумулатор и зарядно устройство. Акумулаторните коли са със затворен под.

Виж още